Köszöntjük Önt éttermünkben!

Kellemes szórakozást és jó étvágyat kívánunk!

Az 1996 óta működő éttermünk Balatonfűzfőn, a Balaton csúcsán, kellemes környezetben helyezkedik el. Változatos ételekkel, kitűnő ízekkel, kedves, udvarias személyzettel várjuk vendégeinket. A panoráma ablakos vendégteret kerthelyiség veszi körül, ahol a természetes növényzet megőrzésével hangulatos környezetet biztosítunk egy kellemes ebéd vagy vacsora elfogyasztásához.

Mindegy, hogy egy romantikus vacsoráról, családi rendezvényről, spontán ebédről legyen szó, mi mindig tárt karokkal várjuk régi és új vendégeinket. Éttermünk és panziónk is szívesen fogadja a családokat, baráti társaságokat, párokat, illetve az egyedül érkezőket egy laza, könnyed étkezésre, vagy éppen egy pihentető alvásra.

Vállaljuk céges megbeszélések, lakodalmak, születésnapok, szilveszter, családi rendezvények lebonyolítását is, igényes, családias környezetünkben. Fontos számunkra, hogy vendégeink érkezésétől egészen a távozásáig ottléte jó hangulatban teljen és emellett a lehető legmagasabb színvonalon történjen igényeik kielégítése, hiszen mi vagyunk a vendégekért, ők meg értünk.

Aktualitások